Technikai paraméterek

A rendezvénytér a legmodernebb beépített hang- és fénytechnikát biztosítja bérlőink számára, rendezvényeik lebonyolításához. A 9x6 méter nagyságú színpad első hídja 12 db ledreflektorral, illetve 8 db par 64-es lámpával van felszerelve, A hátsó híd pedig 28 db ledreflektort, valamint 10 db intelligens robotlámpát tartalmaz. Egyéni igények esetén - a közel 1500 m, beépített ledszalagnak köszönhetően - lehetőség van a színpad, a pultvilágítás és a teljes belső tér összehangolt, a cég arculatához igazodó fényjáték kialakítására.

A tökéletes hangzásról electro-voice XLC hangrendszer gondoskodik, valamint a teljes belső teret hangtörő anyaggal burkoltuk be a lehető legjobb akkusztikai viszonyok elérése érdekében.

A teljeskörű komfortérzetet a rendezvénytér szabályozható légkondicionáló berendezése biztosítja partnereink számára.

A tánctér oszlopain (8 db 32'') és a pultokban (10 db 42'') kihelyezett televíziókat a bérlők igény szerint tölthetik fel tartalommal a rendezvény időtartama alatt.

A vizesblokkok befogadóképességét a hall méreteihez igazítottuk, ezzel is hozzájárulva vendégeink kényelmének biztosításához.

A rendezvénytér mérete, a mobilfalnak köszönhetően, szekcionálható az adott rendezvényhez igazítva.

Teltházas rendezvények esetén is mindenkinek tudjuk biztosítani a ruhatár igénybevételének lehetőségét.

Fénykiosztás letöltése (.zip)