Szolgáltatások

Multifunkcionális jellegének köszönhetően, a HALL kiválóan alkalmas különböző rendezvénytípusok lebonyolítására: nagyszabású koncertek, előadások, bálok, konferenciák, kiállítások, céges rendezvények és sportgálák megrendezésére. Szolgáltatásaink az említett rendezvénytípusok teljes körű kivitelezésére kiterjednek.
 

Koncertek

A HALL a Campus Fesztivál legnagyobb fedett rendezvényhelyszíneként sikeresen debütált, a nemzetközi sztárfellépők és a legsikeresebb hazai zenekarok igényeinek is kiválóan megfelelve.Eddig közel 100 koncertnek adott otthont.


 

Konferenciák / előadások

A rendezvénytéren több mint 300 ülőhely helyezhető el, de igény szerint ez a szám a duplájára is bővíthető, az oszlopok elhelyezkedését figyelembe véve.


 

Céges vacsorák / fogadások

Vacsorák alkalmával több mint 200 résztvevő számára tudunk ülőhelyet biztosítani. Megrendeléstől függően a teljes körű catering kivitelezését tudjuk biztosítani a rendezvényen.


 

Exkluzív termékbemutató / exkluzív sportrendezvények

A helyszín telepített hightech hang- és fényrendszerének köszönhetően, felső kategóriás kereskedelmi termékek bemutató show-ja minimális technikai kiegészítéssel tökéletesen lebonyolítható.